Çağlayancerit Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Allah´ın özel armağanı olan bu özel eğitim öğrencilerimizi hayata hazırlayan en iyi özel eğitim anaokulu olmak.

Misyon: Özel eğiitm sevgiyle başlar, sevgiyle işler, sevgiyle geleceğe hazırlık yapan bir kurum olup, bize emanet edilen bu çocuklarımızı hakkıyla yetiştirip bir üst eğitim öğretim kurumuna hazırlamaktır gayemiz.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Kalorifer sitemi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 21
Diğer Hususlar: Okulumuz 2023 yılı Ocak ayında açılmış olup, kurulma aşamasındadır.

Telefon - (344) 3512124

WEB - https://caglayanceritozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. CUMHURİYET CAD. ANAOKUKU BLOK NO 136 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim.

Yerleşim Yeri - Çağlayancerit girişinde petroller mevkiinde İstiklal mahallesi cumhuriyet caddesi üzerinde kolay konumda bir okuldur.

Ulaşım Özel vasıta, Okul servisi, Özel Halk Otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.